streda 26. októbra 2016

BARBORA KUBI at Fashion LIVE! 2016

 Model: Vanesa (exit) , photo:ALEXANDER BEL 

Úprimne, neviem ani kde začať pretože tento rok bol Fashion LIVE! naozaj úžasný a hlavne špeciálny. Už druhý rok mi bolo potešením byť súčasťou tímu ako PR asistentka a podieľať sa aj týmto spôsobom na prezentovaní slovenskej módy. Je to event na ktorom sa stretnem vždy s toľkými kreatívnymi a talentovanými ľuďmi, že mi je vždy aj ľúto, že to má len 3 dni (po stresovej stránke mi to ľuto nie je :D). Špešl bol tento rok aj z toho dôvodu, že sme si ako 3 baby - ja s dizajnérkami Petrou Kubíkovou a Barborou Kubi založili ateliér/showroom. A obe mali na Fashion LIVE!
svoju vlastnú prehliadku. Vidieť ako vám pred očami niečo vzniká je fakt úžasne a strašne sa z toho teším. Nakoniec to dopadlo aj tak, že si ma Baška prizvala ako ´modelku´(nevolajte ma tak) na prehliadku a dokonca sme s dream teamom natočili aj skvelé video ku kolekcii KUBIK .

Na mojom blogu ste na mňa zvyknutí na temné a skôr viac grunge outfity, v ktorých sa cítim pohodlne, ale posledné obdobie mi farby nevadia a pri pohľade na tieto krásne pastelové outfity by ste neodolali ani vy :) Ak vylúčim oblečenie, sú to práve jemné a pastelové farby ku ktorým všeobecne inklinujem a rada s nimi obklopujem. Sú optimistické, veselé a hravo nabudia.

Úžasné backstage fotky nafotil Alexander Bel, ktorý dokáže aj v tom prípravnom chaose, ktorý vy nevidíte za kulisami, zachytiť takéto krásne portréty. Máte z nich až  priam kľudný a neuponáhľaný feeling. Opak je ale pravdou, v backstage vládne chaos  a stres :D Alex sa zameral na ľudí, ktorých nájdete na Fashion LIVE! a móda ktorú majú oblečenú len doprevádza ich žiariacu charizmu. 

Backstage photography: ALEXANDER BEL

 Model: Eva , photo:ALEXANDER BEL

 Model: me , photo:ALEXANDER BEL

Model: Mafin , photo:ALEXANDER BEL

Model: Nina (exit) , photo:ALEXANDER BEL 

Model: Lea (m management) , photo:ALEXANDER BEL 

Model: Frederika (m management) , photo:ALEXANDER BEL 

 Model: Kristin (heriett models) , photo:ALEXANDER BEL

 Model: Natalia , photo:ALEXANDER BEL

 Model: me , photo:ALEXANDER BEL

 Model: Vanesa (exit) , photo:ALEXANDER BEL

Barbora Kubi balansuje so svojimi kolekciami na hrane nositeľnosti a preto po jej tvorbe siahnu väčšinou mladí ľudia s chuťou experimentovať. Je inšpirovaná jednoduchými vecami každodenného života, ktoré nenechajú nikoho ľahostajným. Jej cieľom je tvoriť oblečenie so zmysluplnými detailmi, ktoré dokážu vyhovieť nárokom extravagantného jednotlivca.

Za príbehom novej kolekcie KUBIK stojí maľba s názvom Kubik. Tá je obrazom geometrického poriadku, ktorý spája jednoduchý rytmus čierno-bielej mriežky s hravými pastelovými farbami. Geometrický detail je súčasťou nie len potlače látok jednotlivých outfitov, ale aj strihového riešenia. Inšpiráciu čerpá z jednoduchosti formy, ktorú nachádza v architektúre. Kolekcia je oživením mestskej uniformity mladých, preto nesmie chýbať tým, ktorí radi vytŕčajú z davu. 

Catwalk Photography: IVINKA PIVINKA










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára